• Pts. Nis 29th, 2024

Beşiktaşlıların Sesi’ni duyurduğumuz gün itibariyle mesajlarınız gelmeye başladı.

İlk gelen mesajlar 65 yaş kısıtlaması hakkında;

Merhaba! Derdimizi çok güzel dillendirmişsiniz. Hiç bir kronik rahatsızlığım yok, hiç bir ilaç kullanmıyorum. 70 yaşındaysam eve mi kapanma gerekiyor.65 yaş üzeriyim, sağlığım yerinde.Her birey kendinden sorumludur. Sorumluluğu üstlendiğimize dair belge imzalatsınlar, salsınlar bizi artık.

65 üstü yaş ayrımcılığının saçmalıklarının kurbanıyız. Mesela bankada bir isimiz var Banka telefonla yapmıyor, “imzali bir kağıt gönderelim” diyoruz “olmaz, kendinizin gelmesi lazım” diyor. “Peki gelelim” diyoruz, “kabul edemeyiz siz, 65 yaş üzerindesiniz” diyor.Buyurun çıkın bu bilmecenin içinden.

Yardımlarla ilgili gelen mesajlar;

Kadıköy Belediyesi hane başına 1 paket maske + dezenfektan gönderiyor. Beşiktaş’ta neden yok?

Merhaba! Yaşlılara yardım ulaşmadığını duyuyorum. Tv Aracılığıyla takibini öneriyorum her yaşlıya bir kod verilerek, takip edilmeli.

Beşiktaş cadde ve sokaklarının dezenfeksiyonuyla ilgili mesajlar;

Merhabalar, Corona salgın tehlikesi başladığından beri ki bir aydan fazla oluyor; ben ne Beşiktas Belediyesi ne de Büyükşehir Belediyesinin caddemizde dezenfekte çalışması yaptığını görmedim ve duymadım. Kimin sorumluluğunda olduğunu da bilmiyorum. İyi günler dileklerimle…

Sokağamızdaki çöp konteyneri ve etrafı dezenfekte edilmiyor. Şimdi salgın var dezenfekte yıkama işlemi şimdi yapılmayacak da ne zaman yapılacak.

Sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz.